Pro-secco (con l’Uva più avvelenata del mondo) patrimonio UNESCO?! Solo se biologico, grazie…
![Irrorazione vigneti di Prosecco con elicottero](https://www.winetaste.it/wp-content/uploads/2019/07/prosecco-pesticidi-vigneti-2.jpg)
Dear UNESCO DELEGATED,
related with PROSECCO area, one of the more intensive synthetic pesticide using in the world, in this important book there is my agroecological-juridical article, very important to understand the illegality of the use of Pesticides, in violation of constitutional rights and of a whole series of laws in force.
We are in the far west of Pesticides and almost nothing is done…
…even if someone has moved (mayors, courts, victimized citizens, etc.)
A dramatic situation that we leave for ever to our children and that is killing us…
best wishes
Prof. Giuseppe Altieri – Agroecologist
A COMPLETEZZA DELL’INFORMAZIONE
Riporto , a completezza dell’informazione, i risultati della ricerca effettuata dalla USL2 di Treviso, circa l’incidenza dei tumori e malattie varie, nella provincia di Treviso dove vi è la piu’ alta concentrazione di vigneti. I risultati sono confortanti ed in linea con altre zone dove non ci sono altrettanti vigneti.
Buona lettura